Η μόνη από την οικογένειά του που δεν γνωρίζει για την υπόθεση είναι η μητέρα του

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 39χρονου Θύμιου Μπουγά, με την αδελφή του να απευθύνει δημόσια έκκληση να βρεθεί, προσθέτοντας πως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν επικοινωνία και έμαθε από την τηλεόραση ότι αγνοείται.

«Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του», λέει η αδελφή του 39χρονου στην εφημερίδα Πατρίς. Η αδελφή του ζει και εργάζεται στον Πύργο και είναι εκείνη μάλιστα που μετά το τροχαίο έφερε στην πρωτεύουσα της Ηλείας τον 39χρονο άνδρα προκειμένου να του εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Μάλιστα, όπως δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα κάποιος την είχε συμβουλεύσει να μην κυκλοφορεί αργά τη νύχτα στην οδό Ρήγα Φεραίου με την αιτιολογία πως κυκλοφορεί κάποιος που τρομάζει και απειλεί τους πολίτες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως εννοούσε τον αδελφό της ο οποίος τελικά δεν ήταν ο θύτης αλλά το θύμα αυτής της σοκαριστικής ιστορίας που τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Για τις εξελίξεις, στην υπόθεση της εξαφάνισης του Θύμιου, είναι ενήμεροι και στην γενέτειρά του, το Καλλιάνι Γορτυνίας με τα αδέλφια και τους συγγενείς να έχουν κινητοποιηθεί πλέον και αυτοί για τον εντοπισμό του. Η μόνη που δεν γνωρίζει ακόμη κάτι, είναι η υπέργηρη μητέρα του…

Παράλληλα, με έρευνες σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο της ευρύτερης περιοχής συνεχίζονται από την Αστυνομία οι προσπάθειες εντοπισμού του Θύμιου Μπουγά που σήμερα συμπληρώνει δυο εβδομάδες από την τελευταία παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου αφού από εκείνο το σημείο και μετά η τύχη του αγνοείται, με τις πληροφορίες περί ανεύρεσης του μέχρι στιγμής να έχουν αποδειχθεί αναληθείς και ανυπόστατες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook