Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 36χρονου άνδρα ο οποίος αγνοείτο από το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 36χρονοςαπό την Εύβοια περπατούσε όλη νύχτα και έφτασε στο χωριό Λούτσα όπου ζήτησε βοήθεια από τους κατοίκους, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Κάτοικοι του χωριούν τον μεταφέρουν στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητό του, δηλ. στο δρόμο προς το καταφύγιο.

Νωρίτερα είχαν ενταθεί οι έρευνες για τον36χρονο άνδρα ο οποίος αγνοείτο από χθες το βράδυ στο βουνό Δίρφυς στην Εύβοια, λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με το evima.gr ο 36χρονος  άνδρας είχε πάει για περίπατο στην περιοχή της Στενής Ευβοίας, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολιστεί από την κακοκαιρία.

Τις τελευταίες ώρες, ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στις έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα στην ευρύτερη περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας που αγνοείται από χθες το βράδυ, ενώ συνδράμει και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ.

Συνολικά, επιχειρούν 19 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ενώ συνδρομή παρέχουν επίσης ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με το evima.gr ο άνδρας είχε πάει για περίπατο στην περιοχή της Στενής Ευβοίας, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολιστεί από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με το evima.gr η πυροσβεστική εντόπισε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης το ΙΧ αυτοκίνητο του αγνοούμενου άνδρα και οι έρευνες πλέον προσδιορίζονται στο καταφύγιο της Στενής.

Ο άνδρας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr έχει επικοινωνία με τους οικείους του όμως λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν έχει σταθεί δυνατόν να τον προσεγγίσουν.

Θυελλώδεις άνεμοι έπνεαν με 143 χλμ/ώρα στη νότια Εύβοια και 111 χλμ/ώρα στην Πάρνηθα

Το ψυχρό μέτωπο που επηρεάζει τη χώρα μας σήμερα, συνοδεύεται από θυελλώδεις ανέμους, ιδιαίτερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Έως το ξημέρωμα της Πέμπτης οι ριπές των ανέμων στην Αττική ξεπέρασαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα (Πάρνηθα 111 χλμ/ώρα και Πεντέλη 106 χλμ/ώρα).

Η μέγιστη ριπή ανέμου καταγράφηκε στην Παξιμάδα Καρύστου με 143 χλμ/ώρα, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Ισχυροί άνεμοι καταγράφηκαν επίσης σε Αντίκυρα, Μακρινίτσα Βόλου και Κάρυστο (από 98 χλμ/ώρα).

Κλειστό το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου λόγω ισχυρών ανέμων

Ισχυροί άνεμοι πνέουν από το πρωί στον Πατραϊκό και τον Κορινθιακό Κόλπο, με αποτέλεσμα να έχει εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου για τα φέρι-μποτ που εκτελούν δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου.

Επίσης, σύμφωνα με τη «Γέφυρα ΑΕ», λόγω των ανέμων, ισχύουν περιορισμοί στην κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η διέλευση σε πεζούς, σε δίκυκλα, σε τροχόσπιτα και σε οχήματα χωρίς φορτίο με υψηλές πλευρές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook