Κρήτη: Μαθητής λυκείου μπήκε σε δημοτικό σχολείο με μισό κιλό χασίς!

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος ενός 17χρονου μαθητή Λυκείου και του 22χρονου φίλου για διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα για χασίς στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ένας μαθητής λυκείου, 17 ετών και ένας φίλος του 22 ετών, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου στην Κρήτη, αφού είχαν μπει στην αυλή δημοτικού σχολείου, με μία σακούλα που περιείχε σχεδόν μισό κιλό χασίς.
Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, όπως γράφει το cretalive.gr, την ώρα εκείνη στην αυλή του σχολείου βρίσκονταν μικρά παιδιά, περίπου 8-9 στον αριθμό, που έπαιζαν βόλεϊ με δάσκαλο γυμναστικής.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Δίωξη ωστόσο το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αναφορές ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook