Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η αρεοπαγίτης ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση της Novartis Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Μετά την επαφή που είχε με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος είχε καταθέσει για την υπόθεση την περασμένη Τετάρτη, η κ. Αλεβιζοπούλου τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Χθες, η κ. Αλεβιζοπούλου ανέβασε πυρετό και για τον λόγο αυτόν επισκέφτηκε το νοσοκομείο «Σισμανόγλειο», όπου, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

Η αρεοπαγίτης έχει πάρει εξιτήριο και θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, τόσο η ίδια, όσο και ο συζύγός της και τα δύο παιδιά της. Σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης, θα μεταβεί και πάλι στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής η γραμματέας των ανακρίσεων είναι αρνητική, μετά τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, αν και εξακολουθεί να είναι σε καραντίνα η ίδια και τα μέλη της οικογένειάς της.

Ακόμη, θετικός στον Covid-19 διαγνώσθηκε ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, η σύζυγός του και η κόρη τους, όπως και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου (Σύρος) εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος. Όλοι είναι σε καραντίνα και υπό ιατρική παρακολούθηση.

Τέλος, θετικά κρούσματα Covid-19 βρέθηκαν και στο Πρωτοδικείο Αθηνών, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός τους, ο οποίος όμως, είναι μικρός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook