Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης από την αυτοκτονία γνωστού γυμναστή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης νεκρός μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε.

Τα αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον 50χρονο γυμναστή διερευνά το τμήμα Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς εξετάζεται εξετάζεται ο ρόλος μιας γυναίκας με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Κι αυτό γιατί το σημείωμα που είχε αναρτήσει στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης του γνωστού γυμναστηρίου της Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα εξαιτίας μιας γυναίκας, η οποία τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή, καθώς του απέσπασε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Το σημείωμα αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να παρέμβει η εισαγγελία Θεσσαλονίκης η οποία έδωσε την εντολή την υπόθεση να αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθούν οι αιτίες αλλά και οι συνθήκες που οδήγησαν στον απαγχονισμό τον 50χρονο.

Στο σημείωμα που άφησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το οποίο πλέον έχει κατέβει, ο γνωστός γυμναστής της συμπρωτεύουσας μιλούσε ούτε λίγο ούτε πολύ για μια γυναίκα «αράχνη». Με την γυναίκα αυτή ο 50χρονος ήταν ερωτευμένος, ενώ στο μακροσκελές σημείωμα του έκανε λόγω και για κυκλώματα τα οποία εκβίαζαν επιχειρηματίες και εκμεταλλεύονταν ακόμα και ανήλικα κορίτσια προκειμένου να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Όπως ανέφερε ο 50χρονος η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα ανήλικου κοριτσιού, που κατέθεσε ως μάρτυρας πριν λίγο καιρό σε μεγάλη υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο, του απέσπασε αρχικά 90.000 ευρώ και στη συνέχεια 400.000 .


Στο μήνυμά του ο αυτόχειρας περιγράφει τη συγκεκριμένη γυναίκα, σημειώνοντας ότι κατοικεί στην Άσσηρο, ενώ σημειώνει ότι την εμπιστεύτηκε τόσο που εκείνη κατάφερε να του αποσπάσει όλα του τα χρήματα. Όπως γράφει μάλιστα, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, η συγκεκριμένη γυναίκα εξαφανίστηκε και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Ανατριχιαστικά είναι και όσα λέει για τις προτροπές της συγκεκριμένης γυναίκας στην κόρη της, προκειμένου η νεαρή κοπέλα να συμμετέχει σε διάφορα πάρτι στα οποία θα βρίσκονταν και παιδιά εύπορων οικογενειών.

«Ζητάω συγνώμη από τον Θεό, από τον πνευματικό μου που τον στεναχώρησα και από όλους αυτούς που με αγαπάνε, από όλους τους αθλούμενους», καταλήγει ο 50χρονος στην ανάρτησή του –η οποία λίγο αργότερα κατέβηκε από το λογαριασμό του.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι σπεύδουν στο γυμναστήριο που διατηρούσε στην Τούμπα, προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι ή να ανάψουν ένα κεράκι.

Ο 50χρονος που ήταν χωρισμένος και πατέρας τριών παιδιών, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έβαλε τέλος στη ζωή του γύρω στις τρεις το μεσημέρι της Τρίτης (31/5). Λίγη ώρα νωρίτερα τον είδε ένας γείτονας του να φτάνει στο γυμναστήριο του και να είναι έντονα προβληματισμένος.

«Πίσω από το μαγαζί υπάρχει ένα πάρκινγκ όπου άφηνε τη μηχανή του. Χθες προς το μεσημέρι, ήμουν στο παράθυρο και τον είδα κάποια στιγμή που μπήκε στο πάρκινγκ. Αφού άφησε τη μηχανή του μου έκανε εντύπωση ο τρόπος του βαδίσματος του. Ένας άνθρωπός τόσο γυμνασμένος, πήγαινε σαν γέρος. Περπατούσε σιγά – σιγά και σκυφτός. Έδειχνε ότι κάτι τον απασχολεί» ανέφερε.

Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται υπάρχουν ίχνη που να δείχνουν δολοφονική ενέργεια και ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, ωστόσο έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την απόφασή του να αυτοκτονήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook