Τρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην περιοχή Γαληψός στην Καβάλα.

Αυτοκίνητο που κινούνταν εντός του χωριού Γαληψός στην Καβάλα, άγνωστο πως, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε άλλο όχημα και σε έναν πεζό σε ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με την proininews.gr, ο ένας από τους τρείς νεκρούς του σοκαριστικού τροχαίου στην Καβάλα είναι ένας υπάλληλος κάβας, που εκείνη τη στιγμή ξεφόρτωνε ποτά για το μαγαζί.

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που ξέφυγε της πορείας του προσέκρουσε πάνω σε ένα άλλο όχημα που είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Τα δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω σε φορτηγό που τροφοδοτούσε κατάστημα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκε ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, ένας επιβάτης του αλλά και ένας πεζός, σύμφωνα με πληροφορίες του proininews.gr.

To όχημα μετά την πρόσκρουση πήρε φωτιά. Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Τα αυτοκίνητα παρέσυραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους πέφτοντας και πάνω στο φορτηγό, στην πίσω πλευρά που είχε ανοιχτή την πόρτα για ξεφόρτωμα και σκότωσαν τον υπάλληλο της κάβας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε προηγηθεί καταδίωξη από την αστυνομία, καθώς επιχειρήθηκε έλεγχος επειδή το αυτοκίνητο, που στη συνέχεια προκάλεσε αυτό το φοβερό τροχαίο δυστύχημα, φαινόταν ανασφάλιστο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook