Βούλα: Ληστεία σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία – «Σήκωσαν» 2 χρηματοκιβώτια

Ο φύλακας της δισκογραφικής εταιρίας στη Βούλα είπε ότι δύο άτομα με κουκούλες τον απείλησαν και εισέβαλαν στο κτίριο.
Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία στα κεντρικά τους γραφεία στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Βούλας όταν στο κτίριο εισέβαλαν δύο κουκουλοφόροι.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα, εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας, που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Αφού μπήκαν στα γραφεία της δισκογραφικής, άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους του τριώροφου κτιρίου, έως ότου βρήκαν τα χρηματοκιβώτια και κατάφεραν να τα πάρουν.
Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο φύλακας ειδοποίησε την Αμεση Δράση που έσπευσε στο σημείο.
Σημειώνεται ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook