Ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας του 22χρονου στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου παραδόθηκε πριν από λίγο στην Αστυνομία.

Ο 45χρονος που πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τον 22χρονο νιόπαντρο και πατέρα ενός νεογέννητου βρέφους μετά τη δολοφονία στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου είχε εξαφανιστεί.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουνίου, ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας του 22χρονου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στην Κρήτη, προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, συνοδευόμενος από έναν εκ των δυο συνηγόρων του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αστυνομικών και δικαστικών αρχών.

Όπως δημοσιεύει το neakriti.gr, ο 45χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο. Ακολουθεί η διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης και στην συνέχεια θα προσαχθεί στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του θύματος

Κρήτη: Ραγίζει καρδιές η χήρα του 22χρονου: «Έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει – Σε σκότωσαν οι καταραμένοι»

Ανείπωτη θλίψη και οργή επικρατεί στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο Κρήτης εκεί που ο 22χρονος Κ.Χ. έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από 45χρονο συγχωριανό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, ο 22χρονος, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της αδελφής του στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιός του, στη σελίδα του στο facebook .


Κάνεις από τους οικείους του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του άτυχου νεαρού, η γυναίκα του με ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

«Ήσουν το στήριγμά μου… τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου» είναι τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του, η οποία τον αποχαιρετά με αναρτήσεις και φωτογραφίες με το νεογέννητο γιο τους στο Facebook, τον οποίο δεν πρόλαβε να χαρεί.

«Που είσαι καρδιά μου ακόμα δεν ήρθες, έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις. Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά μου. Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον ταΐζες, δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου, ο πασάς σου που έλεγες …και τον είχες δίπλα σου συνεχώς. Τώρα που είσαι , δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι, σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου, επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου … τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου … ήσουν το στήριγμά μου».

Συγκλονιστική είναι και η νεότερη ανάρτηση της συζύγου του 22χρονου που αναφέρει πως «έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει».

Λίγες ώρες μετά το έγκλημα η αδερφή του, ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μία μαντινάδα αλλά και ένα σπαρακτικό μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπροστά στα μάτια μου, αφαίρεσαν την ζωή σου»!

Η μαντινάδα: «…Σαν σήμερα το σπίτι μας, ο Χάρος το αδειάζει, μα ‘μες στο χώμα γίνηκες, χρυσός που δεν σκουριάζει… Αδερφέ μου».

Το σπαρακτικό μήνυμα: «ΓΙΑΤΙ? ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ .ΓΙΑΤΙ?… Σε ειχε βοηθήσει πολλές φορές η παναγία σήμερα όμως που γιόρταζε η χάρη τις όχι Αδερφέ μου ..που είσαι ;; και ο Στέλιος μας περιμένει την μηχανή που ‘του ταξες ….τώρα ποιος θα ‘του την πάρει

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ….Πως θα ‘του το πώ οτι δεν θα σε ξαναδεί να δεί το θείο του την αδυναμία του .( πως που μπροστά στα μάτια μου σου αφαίρεσαν την ζωή σου Αδερφέ μου … Που δεν σε άφησαν Αδερφέ μου να χαρείς τον γιο σου … που δεν σε άφησαν να χαρείς τίποτα. ….. Τίποτα δεν χάρηκες. Η ψυχή σου όμως θα ηρεμίσει …. …12.06.2022…. Καλό παράδεισο Αδερφέ μου»

Το χρονικό της δολοφονίας

Το άγριο φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν το θύμα και ο 45χρονος δράστης βρέθηκαν ταυτόχρονα καλεσμένοι σε γιορτή που έγινε στο σπίτι της αδελφής του άτυχου νεαρού. Εκεί ο 45χρονος φέρεται να τσακώθηκε με τον 22χρονο καθώς είχαν χρόνια κτηματικές διαφορές. Οι παρευρισκόμενοι τους χώρισαν και ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι.

Όμως επέστρεψε λίγο αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Αμέσως μετά το φονικό ο 45χρονος εξαφανίστηκε και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Τόσο στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου όπου αναζητείται ο δολοφόνος, όσο και στο σπίτι όπου έγινε το φονικό, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον φόβο αντεκδίκησης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook