Στις φυλακές Μαλανδρίνου βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος μοιράζεται το κελί του με ένα Αλβανό δολοφόνο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που εκτίει ποινή ισοβίων για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά φοβάται ότι υπάρχει σε βάρος του συμβόλαιο θανάτου, γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail , που αποκάλυψε ότι ο πρώην πιλότος είχε δεχθεί επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού από έναν Γεωργιανό κρατούμενο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου , οι οποίες, όπως σημειώνει το βρετανικό μέσο, ονομάζονται το «ελληνικό Αλκατράζ».

Τώρα, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, μοιράζεται το ίδιο κελί με έναν άγνωστο Αλβανό δολοφόνο και τόσο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όσο και ο δικηγόρος του ανησυχούν για τη ζωή του εν μέσω φόβων πως μπορεί να υπάρχει συμβόλαιο θανάτου για τον πιλότο.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ, ο οποίος μένει μαζί με την σύζυγό του και το εγγόνι τους στην Αλόννησο, δήλωσε στην Daily Mail: «Φαίνεται ότι δεν είναι ευχαριστημένος στο νέο του κατάλυμα και θέλει να μεταφερθεί πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα αισθανόταν πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, αλλά ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου στο όνομά του. Πιστεύω ότι και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόταν πριν σκοτώσει την κόρη του θέλουν να τον φιμώσουν σε περίπτωση που προσπαθήσει να κλείσει κάποια συμφωνία».
Κλείνοντας αναφορικά με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο πατέρας της Καρολάιν, πρόσθεσε: «Η δική μου αίσθηση είναι ότι θα πρέπει να υποφέρει τουλάχιστον δύο χρόνια προτού τον εξοντώσουν. Κι αυτό θα πρέπει να γίνει αργά».

Όπως αναφέρει η Daily Mail επικαλούμενη ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την σύζυγό του Καρολάιν επειδή αντιλήφθηκε κάποιου είδους παράνομη δραστηριότητα διακίνησης ναρκωτικών στην οποία συμμετείχε ο Μπάμπης και απείλησε να το πει στην αστυνομία.

Ο πατέρας της Κάρολαιν θέλει να αλλάξει το όνομα της εγγονής του

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στην Daily Mail για την εγγονή του την μικρή Λυδία καθώς και την πρόθεση του να αλλάξει το όνομα της για ναμην τη συνδέσει κανείς με το δολοφόνο της μητέρας της: «Κυκλοφορεί στο σπίτι, παίζει κυνηγητό με την οικιακή βοηθό και παρόλο που είναι στα σαράντα της, φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια σχέση μεγάλης και μικρής αδερφής. Είναι υπέροχο να το βλέπεις. Λυπάμαι που η αγαπημένη μου Καρολάιν δεν είναι εδώ για να το απολαύσει. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα κάνω ότι μπορώ ώστε ο Μπάμπης να μην ξαναδεί την κόρη του».

«Αναρωτιέμαι αν κάποιος του έχει ανακοινώσει αυτό το γεγονός και αν γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία αλλαγής του ονόματός της σε αυτό της μητέρας της. Θα με ενδιέφερε να μάθω την αντίδρασή του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook