Πόρτο Ράφτη: Πάνω από 200 νεαροί συμμετείχαν σε καβγά – Σε σοβαρή κατάσταση ο 20χρονος που μαχαιρώθηκε
Άγριο ξύλο έπεσε σε πάρτι νεαρών στην Ερωτοσπηλιά στο Πόρτο Ράφτη με ένα νεαρό να τον έχουν μαχαιρώσει.
Στον καβγά στην Ερωτοσπηλιά στο Πόρτο Ράφτη λέγεται ότι συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα που «έπαιξαν» ξύλο, άγνωστο γιατί, ενώ ένας 20χρονος που μαχαιρώθηκε κοντά στην καρδιά νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση.
Ο άτυχος νεαρός φέρει τραύμα στο στήθος, κοντά στην καρδιά, το οποίο προκλήθηκε από μαχαίρι που κρατούσε κάποιος από τους συμμετέχοντες στην συμπλοκή. Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν μια παρέα μαθητών από το Μαρκόπουλο διασκέδαζε σε beach πάρτι της περιοχής. Στο πάρτι βρίσκονταν και εξωσχολικοί, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν και μια άλλη παρέα από την Κερατέα και το Λαγονήσι.
Κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο, ξεκίνησε μια λογομαχία ανάμεσα στις δύο παρέες, η οποία κατέληξε σε έναν άγριο καβγά με μπουνιές και κλωτσιές. Περίπου 200 νεαροί συμπλέκονταν επί μία ώρα στην παραλία και ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 20χρονο στο στήθος.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου και νοσηλεύεται ενώ στο νοσοκομείο πήγε ακόμη ένα παιδί με κάταγμα στο χέρι. Η αστυνομία διενεργεί ανακρίσεις για το βίαιο περιστατικό χωρίς, μέχρι στιγμής, κάποιος από τους νεαρούς να έχει δώσει στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στον Χολαργό: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε – Η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη
- ΗΠΑ και Ιράν εργάζονται για την επίλυση των διαφορών σε πυρηνικά ζητήματα και κυρώσεις, λένε Αμερικανοί αξιωματούχοι – Τι προβλέπει το προσχέδιο της συμφωνίας
- Aποκαλύψεις σοκ από τον Δημήτρη Φιλιππίδη: “Κάνει καλό στον πατέρα μου που ταπεινώθηκε – Έχω υπάρξει χρήστης ναρκωτικών” (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου: «Eίμαι τόσο περήφανη για σένα»,το τρυφερό μήνυμα της συζύγου του μετά τη νίκη του στις Κυπριακές εκλογές
- Συγκίνησε η Δώρα Χρυσικού για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα: Σήμερα πονάω σαν να έχασα μια αδερφή
- Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς
- Survivor – Σταύρος Φλώρος: «Θέλω να προσευχηθείτε πάλι για εμένα» – Το νέο βίντεο στα social media
- Τζένη Κατσίγιαννη: Χαμός στη συναυλία στα Άνω Λιόσια – Ο κόσμος χόρευε μέσα στη βροχή
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook