Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βραβεύτηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης, με θέμα «Δύναμη Ψυχής, Φύση και Υγεία», την οποία διοργάνωσε στο Τελλόγλειο, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία» του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε και πως στα 34 της χρόνια βρέθηκε να ξεκινάει από το μηδέν.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη μητέρα της, η οποία έβλεπε – όπως είπε χαρακτηριστικά – το παιδί της λιωμένο και καμένο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξή του, ενώ δήλωσε πως πλέον νιώθει άνετα χωρίς την μάσκα και την περούκα.

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά, που βρίσκομαι εδώ σήμερα, αλλά και μία αναγνώριση. Και ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση που μου απηύθυναν, να παρακολουθήσω και να συμμετέχω στην εκδήλωση για την ψυχική υγεία, που είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα – και νομίζω μας ακουμπάει όλους», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ανέφερε ότι δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της πως όλη η Ελλάδα θα μιλάει γι’ αυτήν και ότι θα εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσμο, που θα την καθιστούσε παράδειγμα προς μίμηση. «Εγώ ό,τι έκανα, το έκανα προσπαθώντας να επιβιώσω και να ξανασταθώ στα πόδια μου. Αλλά για μένα είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση, το ότι μέσα από όλο αυτό το πολύ άσχημο, έχει βγει κάτι όμορφο για πολλούς ανθρώπους», τόνισε.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook