Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι το πρωί σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε στις 08:00 το πρωί 38χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμωνστην λεωφόρο Μαραθώνος 88 στο Γέρακα.

Τρία άτομα μετέβησαν στο πρατήριο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και «γάζωσαν» τον 38χρονο με τουλάχιστον 20 σφαίρες από απόσταση αναπνοής. Στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα ένα άλλο αυτοκίνητο λευκό στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, τον πλησίασε και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα ο 38χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Δείτε βίντεο από το σημείο λίγο μετά την επίθεση

Λίγο μετά την επίθεση, στην οδό Μάνου Κατράκη στην Παλλήνη, εντοπίστηκε ένα καμμένο βαν, το οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι αυτό με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών καθώς ο 38χρονος είχε μπει στο στόχαστρο αγνώστων και στο παρελθόν, καθώς του είχαν πετάξει στο πρατήριο χειροβομβίδα.

Στελέχη της ασφάλειας εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από το πρατήριο, ενώ αναζητούν και κάμερες από παρακείμενες πολυκατοικίες για να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.

Πηγή : irafina

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook