Ο Θύμιος Μπουγάς είχε εξαφανιστεί από τις αρχές Μαίου από τον Πύργο μετά από άγριο bullying που είχε δεχθεί.

Σήμερα ενάμιση μήνα μετά την εξαφάνιση του ο Θύμιος Μπουγάς βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου και είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με το patris news .

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο Θύμιος εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα μετά και τις μαρτυρίες που υπήρχαν πως τον είχαν δει στη περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα Πύργου, να ψάχνει στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου.

Αυτό είναι το σπίτι που κρυβόταν ο Θύμιος Μπουγάς


Η ασφάλεια μαζί με την ΟΠΚΕ έκαναν ξανά έρευνες σήμερα το απόγευμα και κατάφεραν να τον εντοπίσουν ενώ στην πορεία τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Τα ίχνη του Θύμιου Μπουγά εξαφανίστηκαν στις 4 Μαΐου από την περιοχή του Πύργου, μετά την άγρια επίθεση bullying που είχε δεχθεί.

Δεν είναι σίγουρο αν βρισκόταν όλες τις ημέρες εκεί.

Δήμαρχος Πύργου: «Επιτέλους μπήκε ένα τέλος σε αυτό το δράμα»

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, σε δηλώσεις του αναφερόμενος στον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά μετά από 46 μέρες αναζήτησης, είπε: «Επιτέλους μπήκε τέλος σε μία μεγάλη αγωνία και ένα δράμα. Ήμουν από αυτούς που έλεγε ότι ο Θύμιος ζει και είναι στον Πύργο γιατί χωρίς να τον ξέρω, όπως ανέλυα τα βιώματά του, είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ζήσει και ξέρει παράλληλα, να κρύβεται πάρα πολύ καλά».

Πηγή: patris news

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook