Τραγωδία στη λίμνη Αώου- Νεκρός ανασύρθηκε ο 16χρονος μαθητής που βούτηξε να πιάσει μια μπάλα
Σε τραγωδία κατέληξε η εκδρομή μιάς παρέας φίλων από το χωριό Χρυσοβίτσα του Μετσόβου στη λίμνη Αώου.
Κάτω από συνθήκες που ακόμη διερευνώνται ένας 16χρονος μαθητής βρέθηκε στα νερά της λίμνης των πηγών Αώου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι τα παιδιά μπήκαν για κολύμπι. Στις αρχές ωστόσο αναφέρθηκε ότι έπαιζαν με την μπάλα. Η μπάλα έφυγε και κατέληξε στη λίμνη.
Ο 16χρονος πήγε να την μαζέψει. Μη γνωρίζοντας όμως καλό κολύμπι χάθηκε από τα μάτια των φίλων του.
Εκείνοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν με ένα από τα παιδιά να βουτά στη λίμνη αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η αγωνία των παιδιών κορυφώθηκε καθώς ο φίλος του δεν έβγαινε στην επιφάνεια.Τα παιδιά αμέσως ενημέρωσαν τις αρχές και κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Παράλληλα ζητήθηκε και η συνδρομή από δύτες.
Οι έρευνες ξεκίνησαν και ο διοικητής της 5ης ΕΜΑΚ ήταν αυτός που βούτηξε από την διασωστική βάρκα και ανέσυρε τον 16χρονο από τον βυθό.
Χωρίς αισθήσεις #ανασύρθηκε ανήλικος από τη λίμνη Πηγών Αώου στο Μέτσοβο Ιωαννίνων και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
▶️Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα και η διασωστική λέμβος της 5ης Ε.Μ.Α.Κ. pic.twitter.com/krCbzM8YjX— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 26, 2022
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραμπ για Γκιλφόιλ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου, έβγαινε με το γιο μου πριν από πολύ καιρό»
- Γκιλφόϊλ: Αποπέμφθηκε από την πρεσβεία των ΗΠΑ με απόφαση Τράμπ – Το δημοσίευμα που την «έκαψε» – «Ψευδείς οι κατηγορίες, θα υπερασπιστώ το όνομα και τη φήμη μου», λέει η ίδια
- Κίμπερλι Γκιλφόϊλ: « Οι κατηγορίες είναι ψευδείς, θα υπερασπιστώ το όνομα και τη φήμη μου, ο Θεός να ευλογεί τον πρόεδρο Τράμπ»
- Ο Λευκός Οίκος ζήτησε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ να παραιτηθεί: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
- Τι «μαγειρεύουν» ο Νίκος Κούρος, ο Βασίλης Οικονόμου και η Άσπα; Το απολαυστικό promo video του «11.11» με γεύση MasterChef!
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο έμπορος ναρκωτικών που προμήθευσε με το θανατηφόρο MDMA την 20χρονη – Ελεύθερος ο φίλος της
- ΕΜΥ- Νέο έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα: Ισχυρές καταιγίδες σε 12 περιοχές, σε κόκκινο συναγερμό η Εύβοια
- Αύξηση 30% στο επίδομα θέρμανσης σε σχέση με πέρσι, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook