Δύο νεαροί άνδρες, 24 χρόνων, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν για τη δολοφονία με άγριο ξυλοδαρμό του 42χρονου στη Ραφήνα.

Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε μετά από καβγά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε μπαρ της Ραφήνας ήταν από τον Μαραθώνα και σύχναζε στο συγκεκριμένο μαγαζί .

Μετά τον καβγά στο μπαρ , έξω στο δρόμο του είχαν στήσει καρτέρι , τέσσερα με πέντε άτομα τα οποία τον ξυλοκόπησαν άγρια ενώ ένας απ αυτούς τον χτυπούσε με σιδερογροθιά ακόμη και όταν έπεσε αναίσθητος.
Οι συλλήψεις έγιναν σήμερα τα ξημερώματα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πρόκειται για έναν Ελληνα και έναν αλλοδαπό, ηλικίας 24 ετών.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα», έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στο λογαριασμό του στο twitter.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τις συλλήψεις

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες σήμερα, δύο άτομα (24χρονοι, ημεδαπός και αλλοδαπός) ως δράστες της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 42χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της 26-06-2022 στη Ραφήνα»

Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, διακρίνεται το περιπολικό την ώρα που φτάνει στο σημείο του φονικού καβγά λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ένας αστυνομικός τρέχει με ένα φακό στο χέρι αναζητώντας τους δράστες που ενεπλάκησαν στον καβγά. Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση και οι διερχόμενοι πολίτες τρέχουν να απομακρυνθούν βλέποντας τον 42χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος.
Στις 2.31 έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 42χρονο και τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και λίγες ώρες μετά κατέληξε από βαριές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν 4-5 νεαροί είχαν συμπλοκή με τον 42χρονο εξαιτίας παρεξήγησης στο διπλανό μπαρ, όπου διασκέδαζαν νωρίτερα.

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα. Κάποια στιγμή πήγε προς την τουαλέτα του μαγαζιού. Εκεί είχε μια αντιπαράθεση με κάποιους από την παρέα των νεαρών.

Παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος της αντιπαράθεσης, αν αφορούσε τη σειρά ή κάποιος μίλησε προσβλητικά για την κοπέλα του 42χρονου. Το θύμα γύρισε στην παρέα του αλλά όταν έφυγε από το μπαρ τα άτομα με τα οποία είχαν διαπληκτιστεί του είχαν στήσει στο δρόμο καρτέρι θανάτου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook