Ένοπλος πυροβόλησε θανάσιμα οδηγό στα Κάτω Πατήσια, διέφυγε, συνέχισε με ληστεία σε βενζινάδικο και σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά στους Αγίους Αναργύρους.

Δύο αιματηρά περιστατικά με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκαν μέσα σε μισή ώρα σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους, με συνολικό απολογισμό τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικοί, και δύο νεκρούς.

Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε στις 9.30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ δύο κακοποιών.

Ο ένας εξ αυτών έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άλλο, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Ο συνοδηγός τού τραυματία οδηγού τραυματίστηκε και εκείνος ελαφρά, όταν τον χτύπησε όχημα στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις για να ελέγξουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Δύο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς, ο ένας κακοποιός νεκρός. Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες, τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά. Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά».

Άγιοι Ανάργυροι: Δύο αστυνομικοί τραυματίες

Για το δεύτερο επεισόδιο, υπάρχει σύγχυση καθώς πληροφορίες ανέφεραν ότι ο δράστης του πρώτου επεισοδίου στα Κάτω Πατήσια στην συνέχεια γύρω στις 10 το βράδυ έκανε και ληστεία σε βενζινάδικο στη λεωφόρο Δημοκρατίας!

Ένα περιπολικό πάντως με δύο αστυνομικούς καταδίωξε το δράστη της αιματηρής συμπλοκής που τραυμάτισε θανάσιμα τον άνδρα στα Κάτω Πατήσια μέχρι την περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Εκεί στη λεωφόρο Δημοκρατίας λίγο μετά τις 10 το βράδυ σημειώθηκαν πυροβολισμοί και επικράτησε πανικός στην περιοχή.

Στην προσπάθειά τους να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά, τραυματίστηκαν και οι δύο αστυνομικοί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook