Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν για τα παιδιά που ήταν κλεισμένα μόνα τους στο αυτοκίνητο στο κέντρο των Σερρών έσπασαν το μπροστινό τζάμι και τα έβγαλαν έξω.

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες Κυριακή γύρω στις 11.30 το βράδυ, στο κέντρο των Σερρών και ευτυχώς δεν κατέληξε σε τραγωδία.

Ένα ζευγάρι Βουλγάρων 56 και 46 χρόνων που είχαν έρθει για μπάνιο στις κοντινές παραλίες και επέστρεφαν στην πατρίδα τους, κλείδωσαν τα τέσσερα παιδιά τους που κοιμόταν εκείνη την ώρα, ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών, μέσα στο αυτοκίνητο και πήγαν να φάνε σουβλάκια.

Περαστικοί βλέποντας τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο χτυπούσαν τα τζάμια αλλά τα παιδιά δεν αντιδρούσαν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία, άνδρες της οποία έσπευσαν και έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού, βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης. Τους έδωσαν νερό νερό και για τις πρώτες βοήθειες.

Όταν ήρθαν οι γονείς τους, οι οποίοι δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους , είπαν πως επειδή τα παιδιά κοιμόταν, πήγαν οι δυο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 04.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook