Τη φρίκη έζησε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της μια 14χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε στην Αστυνομία το βιασμό της.

Η 14χρονη κοπέλα που δεν άντεξε άλλο τον εφιάλτη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ήταν θύμα βιασμού από την ηλικία των 8 χρόνων από τον 35χρονο Γεωργιανό σύντροφο της μητέρας της στη Θεσσαλονίκη.

Όπως περιέγραψε η ανήλικη στους αστυνομικούς βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη επί έξι χρόνια στα αρρωστημένα χέρια του συντρόφου της μητέρας της , που κατάγεται επίσης από τη Γεωργία.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης (05-07-2022), δυνάμει σχετικού εντάλματος, 35χρονο Γεωργιανό, έπειτα από την καταγγελία της ανήλικης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, ο 35χρονος, σύντροφος της 30χρονης Γεωργιανής μητέρας της, από εξαετίας μέχρι προ εξαμήνου περίπου, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας λόγω εργασίας, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά στα αδικήματα «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους» και «Κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Πηγή: thestival.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις