Δύο άνδρες συνελήφθησαν ως υπαίτιοι για την φωτιά που ξέσπασε στο Κρανίδι με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Amanzoe.

Οι δύο άνδρες στο παρελθόν είχαν δουλέψει για την κατασκευή του Amanzoe στο Κρανίδι,  αλλά τώρα έκαναν ρευματοκλοπή από το ξενοδοχείο,  όπως οι ίδιοι ομολόγησαν.


Και οι δύο  άνδρες διώκονται για εμπρησμό από αμέλεια και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η φωτιά που ξέσπασε την περασμένη Δευτέρα στη δασική έκταση Κορακιά Αργολίδας, ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα σε οικίσκο που βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο Amanzoe.


Οι συλληφθέντες, ένας Αλβανός και ένας Έλληνας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ενώ τους επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους έως 30.000 ευρώ.

Οι ζημιές στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, παρότι οι φλόγες είχαν μπεί μέσα στο συγκρότημα, είναι περιορισμένης έκτασης και γίνονται πυρετώδεις εργασίες αποκατάστασης , ενώ η ιδιοκτήτρια εταιρία θα αναλάβει και την αναδάσωση της γύρω περιοχής. Όπως ανακοίνωσε.


Τo Amanzoe έχει παύσει προσωρινά τη λειτουργία του έως ότου αποκατασταθούν πλήρως όλες οι σοβαρές ζημιές, λόγω της φωτιάς ανακοίνωσε η Grivalia Hospitality επισημαίνοντας ότι αυτό συμβαίνει ώστε το ξενοδοχείο να είναι σε θέση να υποδεχθεί ξανά γρήγορα τη διεθνή πελατεία του διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα φιλοξενίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook