Σε έναν εφιάλτη εξελίχτηκε το πάρτι γενεθλίων για τρείς φίλους από τη Βόρεια Μακεδονία που διασκέδαζαν στην παραλία Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Οι τρείς φίλοι, 25, 28 και 30 χρόνων, τουρίστες από τη Βόρεια Μακεδονία, βρίσκονταν στην Χαλκιδική για διακοπές και το μεσημέρι του Σαββάτου πήγαν να διασκεδάσουν και να κολυμπήσουν στην πασίγνωστη παραλία «Μύτη», στο Ποσείδι, καθώς ο ένας από τους νεαρούς γιόρταζε τα γενέθλιά του. Αψηφώντας τον πολύ δυνατό αέρα που έφτανε τα 6 μποφόρ και τα μεγάλα κύματα της θάλασσας, αποφάσισαν να βουτήξουν στο νερό, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα θαλάσσια ρεύματα.

Οι νεαροί που πιθανότατα είχαν καταναλώσει αλκοόλ, παρασύρθηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στα ανοιχτά, με τους αυτόπτες μάρτυρες να μην προλαβαίνουν και στη συνέχεια να μην μπορούν να τους βοηθήσουν .
Στην παραλία σήμανε συναγερμός. Ειδοποιήθηκε το Λιμενικό και η Πολεμική Αεροπορία, που διέθεσε ένα ελικόπτερο.

Ένας σέρφερ που ήταν μέσα στη θάλασσα πρόλαβε και έπιασε τον 25χρονο τουρίστα από την Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος αν και είχε πιεί πολύ νερό και ήταν σε άσχημη κατάσταση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε βίντεο από τη μεταφορά του 25χρονου στο νοσοκομείο

Όμως οι δύο φίλοι του, 28 και 30 ετών, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν μέχρι τώρα.

Η επιχείρηση εντοπισμού των δύο αγνοούμενων που κολυμπούσαν το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή στο Ποσείδι στη Χαλκιδική βρίσκεται σε εξέλιξη από το Λιμενικό Σώμα. Για τον εντοπισμό τους επιχειρούν σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα ψαροκάικο και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

«Βούτηξαν σε σημείο που απαγορεύεται να κολυμπήσεις. Έχει θαλάσσια ρεύματα και φυσούσε προς τα μέσα», είπε στο Thestival η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook