Νέο αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη με θύμα ένα 25χρονο άνδρα, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς στο δρόμο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο 25χρονος άνδρας παρά το τραυματισμό του από τους πυροβολισμούς περπάτησε μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται τουλάχιστον 400 μέτρα από το σημείο της επίθεσης στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, όπου ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο, ο οποίος και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Υποσμηναγού Χατζούδη και Ελλησπόντου, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Έχοντας δεχθεί τα πυρά, το θύμα κατάφερε να περπατήσει μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται ένα οικοδομικό τετράγωνο πιο μακριά από το σημείο της επίθεσης, όπου εντοπίστηκε από υπάλληλο, ο οποίος και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Κατά πληροφορίες, φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στον θώρακα και στην πίσω θωρακική περιοχή, ενώ οι δράστες ήταν τρείς και πληροφορίες αναφέρουν ότι μάζεψαν τους κάλυκες για να μην αφήσουν ίχνη.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του επεισοδίου, ενώ οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής για τη διαλεύκανσή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Χημείου. Από το περιστατικό τραυματίστηκε ένας 23χρονος γεννημένος στην Γεωργία, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές για υπόθεσης ναρκωτικών και ληστειών. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook