Ζωντανός εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα ο Ρουμάνος πιλότος του ελικοπτέρου που κατέπεσε νωρίτερα στη περιοχή Άγιος Μηνάς στη Σάμο.

Ο πιλότος του πυροσβεστικού ελικοπτέρου Mi-8 που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου ενώ επιχειρούσε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Νεκρά είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου που έπεσε στη Σάμο, ενώ επιχειρούσε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Παλαιοχώρι.

Πρόκειται για τα άλλα δύο άτομα , μέλη του πληρώματος που εντοπίστηκαν από πλωτό του Λιμενικού ήταν χωρίς τις αισθήσεις τους και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από τους διασώστες, τελικά δεν κατέστη δυνατό να κρατηθούν στη ζωή.

Περίπου στις 18:30, άντρες του Λιμενικού εντόπισαν τον Ρουμάνο διασωθέντα του ελικοπτέρου Mi 8 που συνετρίβη στη Σάμο.

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από τη Σάμο στις 16.39 και το ατύχημα συνέβη στις 17.55 ενώ στην περιοχή που επιχειρούσε κατάσβεση επικρατούν άνεμοι 6 μποφόρ. Το πλήρωμα αποτελεί ένας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί και ένας Έλληνας μεταφραστής. Στην περιοχή ξεκίνησε άμεσα έρευνες το δεύτερο Mi8 και έχει φθάσει και το πλοίο του λιμενικού ενώ έχουν βρεθεί δυο άτομα.

Ο ένας από τους διασωθέντες είπε πως και οι άλλοι τρεις από το πλήρωμα ήταν στην επιφάνεια της θάλασσας μετά την πτώση του ελικοπτέρου.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του τέταρτου μέλους του πληρώματος του ελικοπτέρου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook