Ελεύθερος θα αφεθεί πιθανότατα και σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος συγκέντρωσε την εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ που του επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε χτες σε 12 χρόνια κάθειρξη για βιασμό δύο ανηλίκων αγοριών (17χρονων) το 2015 και μετά την καταδίκη έγινε δεκτό από το δικαστήριο κατά πλειοψηφία το αίτημα του να δοθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση του και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός εκτιμάται ότι μέχρι το μεσημέρι θα αποφυλακιστεί μετά από προσωρινή κράτηση 17 μηνών, αρχικά στις φυλακές της Τρίπολης και στη συνέχεια στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω της δίκης του.

Το δικαστήριο χθες μετά την καταδίκη του Δημήτρη Λιγνάδη αποφάσισε με πλειοψηφία 4 προς 3 ότι στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης του, με την επιβολή περιοριστικών όρων εμφάνισης τρείς φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης. Η μειοψηφία του δικαστηρίου, δύο ένορκοι και μία δικαστής, έκρινε ότι δεν έπρεπε να αποφυλακιστεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook