Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της πτώσης του αεροσκάφους Antonov σε χωράφια στο Παλαιοχώρι Καβάλας, το βράδυ του Σαββάτου, καταγράφει εικόνες από την αεροπορική τραγωδία, στην οποία έχασαν τη ζωή τους και τα οχτώ μέλη του πληρώματος.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος επιχείρησης με δομικά υλικά στην περιοχή, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο της συντριβής, δείχνει καρέ-καρέ τη συγκλονιστική πτώση του αεροσκάφους. Το Antonov An-12 έπεσε σε απόσταση αναπνοής από κατοικίες και επιχειρήσεις στην περιοχή του Παλαιοχωρίου.

Αμέσως μετά τη συντριβή, φαίνεται η τεράστια έκρηξη που σημειώθηκε. Σύμφωνα, μάλιστα, με μαρτυρίες κατοίκων, άκουγαν απανωτές εκρήξεις για περίπου δύο ώρες.

Δείτε το νέο βίντεο

Στο Γενικό Χημείο του κράτους στην Αθήνα έχουν σταλεί τα δείγματα που ελήφθησαν από τον Ειδικό Λόχο Βιολογικής Άμυνας στο χώμα και τα φυτά από την περιοχή όπου κατέπεσε το μοιραίο αεροσκάφος .

Το ειδικό κλιμάκιο του Ελληνικού Στρατού έχει παραδώσει τα δείγματα στην Πολιτική Προστασία και ακολούθως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης άρχισαν αστραπιαία οι διαδικασίες για την αποστολή τους στα ειδικά εργαστήρια του Γενικού Χημείου του κράτους στην Αθήνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook