Η παρουσία του Mπόρις Τζόνσον έγινε αμέσως αντιληπτή από τους παρευρισκόμενους στο σούπερ μάρκετ , στη Νέα Μάκρη οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους για να τον καταγράψουν, ενώ μία γυναικεία φωνή ακούγεται να του λέει «Hi».

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr ο Τζόνσον βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ της Νέας Μάκρης για να ψωνίσει.

Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους για να τον καταγράψουν, ενώ μία γυναικεία φωνή ακούγεται να του λέει «Hi».

Πλήρωσε και έφυγε

Μάλιστα ο Μπόρις Τζόνσον χαμογελώντας σήκωσε το χέρι του και χαιρέτησε κι αυτός.

Αφού επέλεξε τα προϊόντα που ήθελε, ο Μπόρις Τζόνσον πλήρωσε τον λογαριασμό, πήρε τα πράγματα και βγαίνοντας, μαζί με τη σύζυγο του, επιβιβάστηκε σε ένα από τα οχήματα της ασφάλειάς του που τον περίμεναν έξω από το σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον και και η οικογένειά του διατηρούν ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα και ένα υπέροχο εξοχικό σπίτι στο Πήλιο, στο Χόρτο, το οποίο και επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook