Μήνυμα συμπαράστασης έγραψε η διάσημη συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ καταδικάζοντας τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Σαλμάν Ρουσντί κι έγινε και η ίδια στόχος απειλών για τη ζωή της.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, συγγραφέας της σειράς βιβλίων «Χάρι Πότερ» ζήτησε από το Twitter στήριξη έναντι στην απειλή, ενημερώνοντας ότι συνεργάζεται με την Αστυνομία.

Μήνυμα ότι θα είναι η επόμενη που θα δεχτεί δολοφονική επίθεση δέχτηκε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία είχε εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή της στον Σαλμάν Ρουσντί για την επίθεση που δέχτηκε στη Νέα Υόρκη.

Η συγγραφέας της σειράς βιβλίων «Χάρι Πότερ» μοιράστηκε με τους ακολούθους την απάντηση χρήστη που την απειλούσε: «Μην ανησυχείς, θα είσαι η επόμενη».

Μάλιστα, η ίδια ζήτησε από το Twitter στήριξη έναντι στην απειλή.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, μαθαίνοντας την επίθεση κατά του Σαλμάν Ρουσντί, από δράστη που πιθανόν έχει «ασπαστεί» εξτρεμιστικές ιδεολογίες, έγραψε ότι «νιώθω απαίσια. Μακάρι να γίνει καλά», μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, και για αυτό δέχθηκε απειλές.


Άλλωστε, μεγάλο σάλο προκάλεσε η επίθεση κατά του Σαλμάν Ρουσντί, του συγγραφέα των «Σατανικών Στίχων» που είχε προκαλέσει την οργή του Ιράν, με τον συγγραφέα να νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Πολιτικοί αλλά και άλλοι συγγραφείς εξέφρασαν την καταδίκη και τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook