Τρόμος σε πτήση από Λάρνακα προς Μάντσεστερ: Ημίγυμνη γυναίκα φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ»

Πανικός σε πτήση από Λάρνακα προς Μάντσεστερ όταν μια 30χρονη γυναίκα γδύθηκε κι άρχισε να φωνάζει «Αλλάχου Ακμπάρ»
Η 30χρονη γυναίκα έλεγε πως έχει εκρηκτικά και προσπαθούσε να μπεί στο πιλοτήριο του αεροσκάφους.
Την ακινητοποίησε ένας 35χρονος πατέρας 3 παιδιών, μέχρι το αεροπλάνο να προσγειωθεί αναγκαστικά στο Παρίσι.
Η 30χρονη σε έξαλλη κατάσταση ρωτούσε τα παιδιά στο αεροπλάνο αν ήταν έτοιμα να πεθάνουν.
Σύμφωνα με την Daily Mail ο 35χρονος Phillip O’ Brien, ήταν επιβάτης της πτήσης Jet2 από τη Λάρνακα προς στο Μάντσεστερ την Τρίτη 9 Αυγούστου, όταν μια γυναίκα προκάλεσε το σκηνικό πανικού λίγο μετά την απογείωση.
Η γυναίκα, γύρω στα 30 έτη, ισχυριζόταν ότι έχει εκρηκτικά και ρωτούσε τα παιδιά αν είναι έτοιμα να πεθάνουν. Μάλιστα, είπε στους τρομοκρατημένους επιβάτες και το προσωπικό του αεροπλάνου ότι οι γονείς της ήταν μέλη του ISIS.
Ο επιβάτης επενέβη συγκρατώντας τη γυναίκα και δήλωσε πως όταν την ρώτησε γιατί λέει τέτοια πράγματα, εκείνη απάντησε «αν δεν το έκανα, θα γινόταν έκρηξη και θα πέθαναν όλοι».
Hero father-of-three, 35, restrains female ‘terrorist’ who stripped to her underwear and tried to storm plane cockpit shouting ‘Allahu Akbar’ https://t.co/k2aR3Gntj6
— Daily Mail Online (@MailOnline) August 14, 2022
Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι και η γυναίκα συνελήφθη από δύο Γάλλους αστυνομικούς.
Μαζί με τον O’Brien, επέβαιναν στο αεροσκάφος έξι μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του και τρία παιδιά ηλικίας οκτώ έως 14 ετών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγία Παρασκευή: H Ελληνίδα πρώην σύζυγος αναγνώρισε τον 43χρονο Πολωνό καθηγητή που δολοφονήθηκε – Θρίλερ για το κίνητρο της εκτέλεσης
- Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου τον δεύτερο γιό της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο
- Big Brother: Οι ανατροπές συνεχίζονται στο live – Απόψε στις 22:50 στον ΣΚΑΪ – Τρέϊλερ
- Το ιδανικό «Καλοκαιρινό Ραντεβού» «έκλεισε» για αύριο Δευτέρα, 7 Ιουλίου στις 09:50 στο OPEN
- Μαρία Αντωνά: Αποκαλύπτει πού έγιναν τα πρώτα της ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)
- Ελένη Μενεγάκη: Κάνει ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα και ποζάρει με το μαγιό της
- ΕΜΥ: H Τρίτη πιο δύσκολη μέρα του καύσωνα με θερμοκρασίες 40 – 42 βαθμών
- Βόλος: Θα δικαστεί στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή – «Είχα αποφασίσει να μην δώσω τα χρήματα», είπε η βουλευτής (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook