Το γύρο του κόσμου κάνει ένα φρικιαστικό βίντεο που δείχνει τον οδηγό ενός αυτοκίνητου στο Σικάγο να γκαζώνει και να πατά χωρίς ενδοιασμό στη μέση του δρόμου 4 ανθρώπους που μάλωναν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τα θύματα εξαφανίστηκε ενώ τρεις άνδρες σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά στο Σικάγο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (τοπική ώρα, απόγευμα στην Ελλάδα) έξω από κλαμπ, μετά το κλείσιμο.

Από ότι φαίνεται, μια ομάδα ανθρώπων βρισκόταν στη μέση του δρόμου και τσακωνόντουσαν, όταν ξαφνικά περνάει το αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σαν να τους έχει στοχεύσει, τους χτυπά  και τους πετάει στον αέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες!


Σύμφωνα με το ΤΜΖ, που επικαλείται δηλώσεις αστυνομικών του Σικάγο, το φρικιαστικό γεγονός συνέβη σε ένα τετράγωνο της λεωφόρου S. Jeffery Blvd κοντά στο Jackson Park, στα νότια της πόλης. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πήρε σβάρνα τέσσερις ανθρώπους, με τους τρεις από αυτούς να πεθαίνουν ακαριαία.

Ο ένας από τους τέσσερις μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής αλλά η κατάστασή του παραμένει άγνωστη ενώ η αστυνομία κάνει έρευνες για το αυτοκίνητο και τον οδηγό του αλλά και τους λόγους του μακελειού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook