Δείτε το βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν να χορεύει σε νυχτερινό κέντρο με τον star τραγουδιστή, Olavi Uusivirta, ο οποίος έχει κολλήσει το πρόσωπό του στον λαιμό της και την φιλάει.

Νέο βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν να χορεύει αισθησιακά σε ένα νυχτερινό κέντρο με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιός Olavi Uusivirta, σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Σημειώνεται ότι η Μάριν είναι παντρεμένη από το 2020 με τον Μάρκους Ράικονεν και έχουν μία κόρη. Μάλιστα ο τραγουδιστής όπως φαίνεται στο βίντεο φέρνει πολύ κοντά το πρόσωπό του στον λαιμό της Σάνα Μαρίν, την φιλάει ενώ έχει το χέρι του πίσω από την πλάτη της.

Άνθρωποι που ήταν παρόντες στο συγκεκριμένο πάρτι δήλωσαν στο Seiska ότι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας χόρεψε με τον ίδιο τρόπο και με άλλους άνδρες, ενώ μαζί της φέρεται να ήταν η Φινλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Alma καθώς και η influencer του TikTok Sabina Sarkka.

«Η Sanna χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες», δήλωσε ένας από τους παριστάμενους και πρόσθεσε πως «βρέθηκε στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο».

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις», απάντησε χθες η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, για τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και προκάλεσαν σάλο, στα οποία φαίνεται να κάνει πάρτι με φίλους, ενώ «η χώρα περνάει κρίση», όπως πολλοί την κατηγόρησαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook