«Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια δεν είχα κάνει χρήση ναρκωτικών», δήλωσε σήμερα η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν.

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν, ανακοίονωσε σήμερα ότι υπεβλήθη σε τέστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετά το σάλο που προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες η δημοσιοποίηση βίντεο από πάρτι σε ιδιωτικό σπίτι στο οποίο φαίνεται να συμμετέχει πίνοντας και διασκεδάζοντας ξέφρενα με φίλους και φίλες.

«Σήμερα έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάνα Μαρίν μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία της στην Κεσαράντα. «Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη», πρόσθεσε.

Η Φινλανδή πρωθυπουργός δήλωσε πολύ στενοχωρημένη και ανέφερε ότι αισθάνεται άσχημα που τα βίντεο αυτά, που γυρίστηκαν, όπως επισήμανε, σε ιδιωτικό χώρο, έχουν διαρρεύσει στο κοινό.

«Γνωρίζω επίσης ότι έχω μαγνητοσκοπηθεί υλικό για εμένα και από άλλα μέρη, και ουσιαστικά, όταν βγαίνω από την πύλη της επίσημης πρωθυπουργικής κατοικίας, γυρίζεται συνέχεια υλικό για εμένα. Αισθάνομαι άσχημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, ακόμη και τα φυσιολογικά πράγματα μπορούν να γίνουν έτσι ώστε να φαίνονται άσχημα και πρόσθεσε ότι «πιστεύω ότι οι πολίτες ξέρουν να διακρίνουν μεταξύ της φροντίδας των εργασιακών καθηκόντων και του ελεύθερου χρόνου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook