Μετά τη διαρροή του βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν να χορεύει με ροκ σταρ τραγουδιστή σε κλαμπ, εκείνη έδωσε διευκρινίσεις σε συνέντευξη Τύπου.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Ελσίνκι, η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν αναφέρθηκε στο βίντεο, όταν ρωτήθηκε για την κίνηση του άνδρα που μοιάζει με φιλί στον λαιμό της και ως τέτοιο μεταδόθηκε, εξάλλου, από κάποια φινλανδικά ΜΜΕ.

Η Μαρίν αρνήθηκε ότι τη φίλησε στον λαιμό ο τραγουδιστής Olavi Uusivirta, και είπε ότι απλώς της μιλούσε και ότι ίσως τη φίλησε στο μάγουλο, σε φιλικό κλίμα.

Σάνα Μαρίν: Δεν έκανα κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον άντρα μου

«Εάν με φιλήσει κάποιος στο μάγουλο, δεν υπάρχει κάτι απρεπές ή κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον σύζυγό μου», είπε η Σάνα Μαρίν στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το BBC.


Από την πλευρά του, ο γνωστός στη Φινλανδία τραγουδιστής αρκέστηκε να απαντήσει: «Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα προσωπικά μου θέματα και τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!».

Υπήρξαν εκτεταμένες αναφορές για τα βίντεο -αυτό που δείχνει τη Μαρίν σε κλαμπ στο Ελσίνκι αλλά και ένα άλλο σε πάρτι σε σπίτι- στα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης, που δικαιολογούσαν τη χρήση των πλάνων ως σημαντικών για το δημόσιο συμφέρον.

Το βίντεο στο κλαμπ με το υποτιθέμενο φιλί:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook