Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα βίντεο ακραίας βίας που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει τρεις αστυνομικούς του Άρκανσο να δέρνουν αλύπητα έναν άνδρα που έχουν ακινητοποιήσει στο έδαφος. O ένας γρονθοκοπά το κεφάλι του υπόπτου, ο άλλος του ρίχνει γονατιές και ο τρίτος τον κρατά ακινητοποιημένο.

Οι τρεις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διεξάγεται έρευνα για το νέο βίαιο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο Αρκάνσας των ΗΠΑ. Προσοχή καθώς το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.

Σύμφωνα με το ABC News, o σερίφης της κομητείας Κρόφορντ Τζίμι Νταμάντε εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Κυριακής ενημερώνοντας τους πολίτες ότι διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό και ότι οι δυο αστυνομικοί από το τμήμα του που εμπλέκονται έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξε μια καταγγελία ότι ο άνδρας απειλούσε έναν υπάλληλο καταστήματος στην περιοχή του Μάλμπερι το πρωί της Κυριακής. Η έκθεση για το συμβάν αναφέρει ότι, όταν οι αστυνομικοί πήγαν να μιλήσουν στον ύποπτο, εκείνος έσπρωξε τον έναν αστυνομικού στο έδαφος και του έριξε μια γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ακολούθησαν τα όσα σοκαριστικά καταγράφονται στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο συλληφθείς, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό και κατηγορείται για τρομοκρατικές απειλές, αντίσταση κατά της Αρχής και επιθέσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook