Στη δίνη των επικρίσεων βρέθηκε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, μετά τη δημοσιοποίηση δύο βίντεο όπου διασκεδάζει σε ιδιωτικό πάρτι και σε κέντρο διασκέδασης με τραγουδιστή σταρ της ροκ.

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν έκανε οικειοθελώς το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών στις 19 Αυγούστου έπειτα από το σκάνδαλο με τη συμμετοχή της σε πάρτι , όπου επικρίθηκε και για ενδεχόμενη χρήση ναρκωτικών.

Το τεστ για ναρκωτικά που έγινε στη Φινλανδή πρωθυπουργό Σάνα Μαρίν ήταν αρνητικό, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η υπηρεσία Τύπου του Υπουργικού Συμβουλίου της Φινλανδίας.

Λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με το τεστ, τα δείγματα και τη μέθοδο διεξαγωγής του τεστ αναμένεται να δώσει το γραφείο της Φινλανδής πρωθυπουργού, ενώ σύμφωνα με πηγές, η Μαρίν «πλήρωσε προσωπικά η ίδια για το τεστ».

Η Μαρίν υποβλήθηκε οικειοθελώς στην εξέταση αυτή, μετά από αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πιθανή χρήση ναρκωτικών σε πάρτι στο οποίο συμμετείχε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, περιεχόμενο του οποίου δημοσιοποιήθηκε σε βίντεο και πήρε μεγάλη έκταση σε παγκόσμια κλίμακα.

«Έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά προ ημερών, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία της στην Κεσαράντα. «Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη», πρόσθεσε. Ακόμη επανέλαβε ότι είναι αναστατωμένη σχετικά με τη διαρροή των βίντεο, καθώς επρόκειτο για ιδιωτική διασκέδαση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook