Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (ώρα Ελλάδος), όταν νεαροί κακοποιοί αντάλλαξαν πυρά μέσα από εν κινήσει αυτοκίνητα σε κεντρικό δρόμο στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ των ΗΠΑ .

Η πυροσβεστική της Βαλτιμόρης ανακοίνωσε ότι τέσσερις μονάδες έκτακτης ανάγκης έχουν ανταποκριθεί στις κλήσεις για πυροβολισμούς και έχουν σπεύσει επί τόπου για να περιθάλψουν τα θύματα και να τα μεταφέρουν στα πλησιέστερα νοσοκομεία.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του επιτρόπου της αστυνομίας, τις οποίες μετέδωσε δημοσιογράφος του CBS της Βαλτιμόρης, επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς και ένας πέθανε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δώσει οι αμερικανικές αρχές, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών.

Τα τέσσερα από τα θύματα εντοπίστηκαν στη διασταύρωση των Park Heights Avenue και Shirley Avenue, στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης.


Ο επίτροπος της αστυνομίας δήλωσε, ότι δύο άνθρωποι βγήκαν από ένα ασημένιο αυτοκίνητο μάρκας Lexus και άρχισαν να πυροβολούν κατά άλλων ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο. Μετά τους πυροβολισμούς, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους πάλι και τράπηκαν σε φυγή.
Μάλιστα, ο επίτροπος αποκάλεσε την πράξη «ασυνείδητη», λέγοντας ότι οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον ανθρώπων που «ασχολούνταν με τις δουλειές τους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook