Ήθελε… δωρεάν σαμπάνια και ούρησε στα καθίσματα!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε πτήση από Μάντσεστερ για Ρόδο, όταν μια ηλικιωμένη σηκώθηκε και χαστούκισε έναν αεροσυνοδό γιατί… της πήρε το τζιν τόνικ που έπινε.

Η 70χρονη συνταξιούχος εξοργίστηκε γιατί απορρίφθηκε το αίτημά της για δωρεάν σαμπάνια. Τότε λέγεται ότι παρήγγειλε ένα τζιν τόνικ, αλλά ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας φέρεται να της πήρε το ποτό αφού γινόταν όλο και πιο επιθετική.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας αεροσυνοδός έσκυψε προς το μέρος της για να την ηρεμήσει. Ενώ κι ένας ακόμα συνάδελφός του, πήγε δίπλα του και αμφότεροι προσπαθούσαν να την πείσουν να κάτσει στην θέση της. Τότε εκείνη γύρισε και χαστούκισε δυο φορές τον αεροσυνοδό.

Ήθελε… δωρεάν σαμπάνια και ούρησε στα καθίσματα

Όπως είπε ο επιβάτης: «Μια γυναίκα στην πτήση ζήτησε επανειλημμένα από τις αεροσυνοδούς δωρεάν σαμπάνια. Ο αεροσυνοδός είπε στη γυναίκα ότι δεν ήταν μέρος της υπηρεσίας και στο τέλος αγόρασε ένα τζιν τόνικ. Άρχισε να γίνεται επιθετική και έτσι της πήραν το ποτό. Άρχισε να βρίζει και να έχει βίαια ξεσπάσματα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας στη μέση της πτήσης».

«Έχει ουρήσει σε πάνω από τρεις θέσεις και είχε επανειλημμένα εκρήξεις βίαιων επεισοδίων μέχρι που έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο», συμπλήρωσε.

Ο επιβάτης δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok όπου σοκαρισμένοι θεατές επέκριναν τη γυναίκα για την «απαράδεκτη» συμπεριφορά της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook