Ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε πάνω στο πλήθος σε υπαίθριο πάρτι, , στη νότια Ολλανδία συνελήφθη και είναι σε κατάσταση σοκ σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε πάνω στο πλήθος σε υπαίθριο πάρτι, , στη νότια Ολλανδία συνελήφθη και είναι σε κατάσταση σοκ σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς και πολλούς τραυματίες από το δυστύχημα.

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα φορτηγό παρέσυρε τους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί σε ένα υπαίθριο μπάρμπεκιου, στην πόλη Νόιε Μπάιγερλαντ, στη νότια Ολλανδία, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές δεν έδωσαν περισσότερες διευκρινίσεις για τον αριθμό των θυμάτων, προσθέτοντας ότι ερευνούν το δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε γύρω στις 19.00 τοπική ώρα (20.00 ώρα Ελλάδας) σε απόσταση 30 χιλιομέτρων νοτίως του Ρότερνταμ.

Συνελήφθη ο οδηγός

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, το φορτηγό ξέφυγε για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους από την πορεία του και κατέληξε στους συγκεντρωμένους.


Οι συγκεντρωμένοι στο σημείο είναι σε σοκ ενώ εκεί βρίσκονται πολλά ασθενοφόρα και κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έσπευσαν και ελικόπτερα για να μεταφέρουν τραυματισμένους στο νοσοκομείο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση ανάσυρσης θυμάτων.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφοντας όσα δραματικά αντίκρισαν, είπαν ότι είδαν ανθρώπους να κλαίνε, αιμόφυρτους στο έδαφος και αστυνομικούς να τρέχουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook