Τζέιν Φόντα: Ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ξεκίνησε θεραπείες
Η Τζέιν Φόντα είναι αποφασισμένη να παλέψει και να νικήσει τον καρκίνο μετά από πρόσφατη διάγνωση και χαρακτηρίζει τον εαυτό της «τυχερό» που έχει πρόσβαση σε ασφάλιση και στους καλύτερους γιατρούς.
Στην αποκάλυψη πως διαγνώστηκε με καρκίνο προχώρησε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέιν Φόντα μέσα από τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι, έχω κάτι προσωπικό που θέλω να μοιραστώ. Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και έχω ξεκινήσει χημειοθεραπείες», έγραψε η θρυλική ηθοποιός στο Instagram.
«Είναι θεραπεύσιμος καρκίνος. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνουν, οπότε νιώθω πολύ τυχερή» είπε.
Η Φόντα αποκάλεσε επίσης τον εαυτό της «τυχερό» που «έχει ασφάλιση υγείας και πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς», αναγνωρίζοντας ότι έχει παραπάνω προνόμια ως διασημότητα.
«Σχεδόν κάθε οικογένεια στην Αμερική χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο κάποια στιγμή και πάρα πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν πρόσβαση στην ποιοτική υγειονομική περίθαλψη που λαμβάνω, γεγονός καθόλου σωστό», συνέχισε.
Η σταρ του «Georgia Rule» μοιράστηκε επιπλέον ότι κάνει χημειοθεραπείες έξι μήνες και «διαχειρίζεται τις θεραπείες αρκετά καλά», σημειώνοντας ότι δεν θα αφήσει την ασθένεια να επηρεάσει τις δράσεις της για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιάσονας Αποστολόπουλος κατά Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: Είναι αυτά τα παιδιά εισβολείς; Οφείλετε να ανασκευάσετε
- Άννα Στρατινάκη για την υπόθεση Παναγόπουλου: Συκοφαντικές αναφορές, δεν διαχειριζόμουν κονδύλια από το 2021 έως το 2024 , είχα συμβουλευτικό ρόλο
- Ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατασκοπείας υπέρ της Κίνας ασκήθηκε στον 54χρονο σμήναρχο – Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και κρατείται – Το κρυφό κινητό και το δεύτερο πρόσωπο-κλειδί
- Ιωάννα Τούνη: “Μου έκανε παρατήρηση η αστυνομία του Ριάντ για το φόρεμα μου” – Βίντεο
- «Φως στο Τούνελ»: Νέα ντοκουμέντα για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τρέϊλερ
- «MEGA Stories»: Νίκος Ξυλούρης – Η φωνή που έγινε ψυχή ενός λαού – Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου – Τρέϊλερ
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Καλεσμένη η Ιουλία Καραπατάκη – Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 21:00 – Τρέϊλερ
- ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ – Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Στις 21:00 η Τελετή Έναρξης – Το πρόγραμμα των μεταδόσεων
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook