Στα γηρατειά αποδίδεται ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της που εκδόθηκε και βγήκε στη δημοσιότητα σήμερα (29.9.2022), 21 ημέρες μετά.

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε στις 15:10 το μεσημέρι της Πέμπτης (8 Σεπτεμβρίου) , στο κάστρο Μπαλμόρα και ο λόγος θανάτου είναι τα γηρατειά, αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου που υπογράφει ο πιστοποιημένος εγγεγραμμένος ιατρός της Ελισάβετ, Ντάγκλας Τζέιμς Άλαν Γκλας.

Επίσης, αναγράφεται το πλήρες όνομά της, Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαίρη Γουίνσδορ και πως το πιστοποιητικό του θανάτου της κατατέθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου στο Αμπερντινσάιρ της Σκωτίας.

Το πιστοποιητικό θανάτου της δείχνει επίσης, ότι το άτομο που βρισκόταν κοντά της τις τελευταίες της στιγμές, ήταν η πριγκίπισσα Άννα, κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Δείτε το πιστοποιητικό θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ:

Σημειώνεται, ότι η ανακοίνωση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ από το BBC έγινε λίγο μετά τις 20:00 (ώρα Ελλάδας) της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου.

Η Ελισάβετ-Αλεξάνδρα-Μαίρη, όπως ήταν το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1926 στο Μέιφερ του Λονδίνου και βαπτίστηκε στις 29 Μαΐου της ίδιας χρονιάς στο ιδιωτικό παρεκκλήσι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook