Απίστευτες εικόνες με αεροσκάφος Airbus A320 στην Παραγαουάη να πέφτει σε σφοδρή καταιγίδα και να διαλύεται το ρύγχος του.

Ο πιλότος του αεροσκάφους μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο προσγειώσει στην Ασουνσιόν της Παραγουάης, δίχως να τραυματιστεί κανείς από το πλήρωμα και τους επιβάτες

Το Airbus A320 ανήκει στη LATAM Airlines Paraguay, συνάντησε ακραίες καιρικές συνθήκες και ο κυβερνήτης πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση καθώς διαπίστωσε πως διαλυόταν το ρύγχος του αεροσκάφους εν μέσω σφοδρής καταιγίδας.

Το Airbus A320 συνάντησε ακραίες καιρικές συνθήκες αργά το βράδυ της Τετάρτης, ενώ πετούσε από την Ασουνσιόν με προορισμό το Σαντιάγο της Χιλής

Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφονται οι στιγμές τρόμου για τους επιβάτες, καθώς το αεροπλάνο τραντάζεται και αστραπές διακρίνονται από τα παράθυρα.

Το αεροπλάνο επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Παραγουάης και προσγειώθηκε με ασφάλεια, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί μεταξύ των επιβατών και των μελών του πληρώματος. Ωστόσο, οι εικόνες από το διαλυμένο ρύγχος και τις ρωγμές στο τζάμι του πιλοτηρίου σοκάρουν.


Ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της Παραγουάης (DINAC) δήλωσε ότι το αεροσκάφος βρέθηκε αντιμέτωπο με «πρωτόγνωρη καταιγίδα».


Από την πλευρά της, η αεροπορική εταιρεία υπογράμμισε ότι «οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος είναι καλά» και ότι το Airbus A320 υποχρεώθηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση γύρω στις 23:00 (τοπική ώρα) εξαιτίας «ακραίων καιρικών συνθηκών».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook