Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 63 άφησε η Irene Cara η βραβευμένη με Oscar τραγουδίστρια των επιτυχιών «Fame» και «Flashdance», Irene Cara.

Η θλιβερή είδηση του θανάτου της Irene Cara προκάλεσε θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή, ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου η από την εκπρόσωπό της Judith Moose.

“Με μεγάλη μου λύπη, ανακοινώνω εκ μέρους της οικογένειας τον θάνατο της Irene Cara”, δήλωσε η Judith Moose και πρόσθεσε: “Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, τραγουδίστρια, στιχουργός και παραγωγός πέθανε στο σπίτι της στη Φλόριντα. Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν προς στιγμήν άγνωστα και θα δημοσιοποιηθούν όταν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες“.

Το What a Feeling από την ταινία Flashdance και το ομώνυμο τραγούδι από το θρυλικό Fame κέρδισαν Όσκαρ και «σφράγισαν» μια ολόκληρη γενιά.

Διάσημοι καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν στο twitter την τραγουδίστρια.
«Irene Cara με ενέπνευσες περισσότερο από όσο μπορούσες να μάθεις ποτέ. Η σύνθεση και τα φωνητικά σου δημιούργησαν αγνή ενέργεια που δεν θα σταματήσει ποτέ. Όρισες επίσης μια εποχή που είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου» έγραψε ο Λένι Κράβιτζ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook