Ένα νέο τρέιλερ του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δόθηκε στη δημοσιότητα και ταράζει ακόμη πιο πολύ το κλίμα στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Στα 65 δευτερόλεπτα που διαρκεί, η Μέγκαν Μαρκλ εξαπολύει νέες βολές κατά της βασιλικής οικογένειας, ισχυριζόμενη ότι υπήρχε συνωμοσία εναντίον της με τις επιθέσεις των βρετανικών ταμπλόιντ.

Tο Παλάτι ήθελε να τη χρησιμοποιεί ως αποδιοπομπαίο τράγο ώστε να μην δημοσιεύονται άλλες αρνητικές ιστορίες.
«Η Μεγκ έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος για το παλάτι και έτσι έδιναν ιστορίες για αυτήν, ασχέτως αν ήταν αληθινές ή όχι, για να αποφύγουν να τυπωθούν άλλες λιγότερο ευνοϊκές ιστορίες», αναφέρει κοντινή της φίλη.

Η Μέγκαν δε μασάει τα λόγια της και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίον προσπαθούσαν να αμαυρώσουν την εικόνα της.

«Το έβλεπες να εξελίσσεται. Μια ιστορία για κάποιον στην οικογένεια αν εμφανιζόταν για ένα λεπτό, υπήρχε η ατμόσφαιρα ‘αυτό πρέπει να το κάνουμε να φύγει’. Αλλά υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στην πρώτη σελίδα ενός ιστότοπου, υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στην πρώτη σελίδα μιας εφημερίδας και κάτι πρέπει να μπει εκεί για κάποιον της βασιλικής οικογένειας», λέει η Δούκισσα του Σάσσεξ.

Μέχρι που ήρθε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Αυτό το μπαράζ αρνητικών άρθρων για την κατάρρευση της σχέσης με τον πατέρα της ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε μια εκστρατεία αρνητικής, πολύ άσχημης κάλυψης για εκείνη», αναφέρει δικηγόρος.
Το ντοκιμαντέρ του Netflix «Χάρι & Μέγκαν» σημειώνει πολύ υψηλή τηλεθέαση και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου θα προβληθούν τα τελευταία τρία επεισόδια της παραγωγής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook