Γερμανία: Εξερράγη το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου με 1.500 εξωτικά ψάρια (εικόνες&video)
Το ενυδρείο σε ξενοδοχείο της Γερμανίας περιείχε ένα εκατομμύριο λίτρα νερού και 1.500 εξωτικά ψάρια
Τεράστιο ενυδρείο, που βρίσκεται σε ξενοδοχείο του Βερολίνου, εξερράγη νωρίς σήμερα το πρωί και 100 πυροσβέστες έχουν σπεύσει στο σημείο, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας Bild, υπάρχουν τουλάχιστον δύο τραυματίες.

“Το ενυδρείο υπέστη ζημιές, υπάρχει διαρροή νερού. Η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη προς το παρόν”, έγραψε η πυροσβεστική υπηρεσία της γερμανικής πρωτεύουσας στο Twitter.
German news: “a large aquarium in Berlin broke”.
Me: “WTF? How is that news?”
*looks at pictures* https://t.co/5NUV2vmAgh pic.twitter.com/GtD5O9rneK— ₿ ∞/21M ⚡️Ⓐ (@Ben_deWaal) December 16, 2022
Η υπηρεσία αρμόδια για την ενημέρωση για την κυκλοφορία στο Βερολίνο, η VIZ, επεσήμανε ότι υπάρχει μεγάλη ποσότητα νερού στον δρόμο.
Το Dom Aquaree βρίσκεται μέσα σε ένα ξενοδοχείο Radisson στην τουριστική περιοχή Μίτε του Βερολίνου. Σύμφωνα με τον ιστότοπό του, το ενυδρείο αυτό είναι το μεγαλύτερο ομοιογενές, κυλινδρικό ενυδρείο στον κόσμο, έχει ύψος 16 μέτρα, περιέχει ένα εκατομμύριο λίτρα νερού και 1.500 ψάρια.
WATCH: #BNNGermany Reports.
A massive aquarium burst in a leisure complex located in downtown Berlin, prompting a major response with 100 firefighters on the scene, according to emergency services.#Germany #Accident pic.twitter.com/Nd8SvhzLBa
— Gurbaksh Singh Chahal (@gchahal) December 16, 2022
Το συγκρότημα βρίσκεται στην τουριστική περιοχή Μίτε του Βερολίνου και οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων έχουν κλείσει έναν μεγάλο δρόμο μπροστά από το συγκρότημα που οδηγεί από την Αλεξάντερπλατς προς την Πύλη του Βραδεμβούργου λόγω του μεγάλου όγκου του νερού που έχει χυθεί από το κτίριο.
Ο δρόμος και το πεζοδρόμιο είναι γεμάτοι συντρίμμια.
Λεωφορεία έχουν σταλεί στο συγκρότημα για να προσφέρουν καταφύγιο στους ενοίκους του ξενοδοχείου που εγκαταλείπουν το κτίριο, ανέφερε η αστυνομία στο Twitter, καθώς η θερμοκρασία στο Βερολίνο κυμαίνεται γύρω στους 7 βαθμούς κάτω από το μηδέν.
Ολες οι Ειδήσεις
- Οι «Μπλε ώρες» έρχονται στον ΣΚΑΪ – Τα πρώτα ονόματα, η επιστροφή της Βάνας Μπάρμπα και (μία ακόμη) μεγάλη έκπληξη! (βίντεο)
- Μακρόν στο ελληνογαλλικό επιχειρηματικό φόρουμ: Η Ελλάδα πρότυπο οικονομικής προόδου – «Υποδειγματική η συνεργασία μας», τόνισε ο Μητσοτάκης (βίντεο)
- Γρηγόρης Γκουντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: Της έστειλα μήνυμα για την κόρη της και δεν μου απάντησε (βίντεο)
- «Πάμε μια βόλτα;»: Καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος – Απόψε στις 20:50 στο MEGA
- «Ζω Καλά»: Κυριακή 26 Απριλίου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ – Καλεσμένος, ο Κώστας Κρομμύδας
- Survivor: Οι «Αθηναίοι» σε μεγάλη ένταση – Δείτε το τρέιλερ
- Μητσοτάκης: «Μπετόν αρμέ» η δέσμευση Ελλάδας και Γαλλίας – Μακρόν: “Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε, θα είμαστε στο πλευρό σας” (βίντεο)
- Μητσοτάκης: Αξίωμα το «Ελλάς – Γαλλία, Συμμαχία», «στηριχτείτε πάνω μας» απάντησε ο Γάλλος πρόεδρος – Έπεσαν υπογραφές σε εννέα συμφωνίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook