Σκάνδαλο Κατάρ: Εκδίδεται στο Βέλγιο η σύζυγος του Παντζέρι – Θα ακολουθήσει και η κόρη
Ο Ιταλός εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ της έκδοσης στο Βέλγιο της συζύγου του πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντζέρι, που φέρεται ως ο εγκέφαλος στο σκάνδαλο του Κατάρ.
Την έκδοση της 68χρονης συζύγου του Αντόνιο Παντζέρι, όπως και της 38χρονης κόρης του, έχουν ζητήσει οι βελγικές αρχές καθώς και οι δύο φέρονται να ήταν σε γνώση του σκανδάλου χρηματισμού Ευρωπαίων αξιωματούχων από το Κατάρ.
Μάλιστα τόσο η σύζυγος όσο και η κόρη του Αντόνιο Παντζέρι , κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι τους στην Ιταλία έξω από το Μπέργκαμο της βόρειας Ιταλίας, όπου βρέθηκαν 17.000 ευρώ, συνελήφθησαν και ετέθησαν σε κατ οίκον περιορισμό.
Αύριο θα εξεταστεί το αίτημα έκδοσης της κόρης του Παντζέρι , Σίλβια.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης πάντως της68χρονης Μαρία Κορλεόνι, συζύγου του Παντζέρι, αναμένεται να προσφύγουν κατά της απόφασης έκδοσης της.
Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Πάντζερι ίδρυσε την ΜΚΟ ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις Βρυξέλλες, Fight Impunity, και έκτοτε είναι πρόεδρος της. Μαζί του, κατηγορούμενος για το σκάνδαλο του Κατάρ είναι ο βοηθός του Φραντσεσκο Τζόρτζι και η σύντροφός του, Εύα Καϊλή.
Η σύζυγός του Παντζέρι Μαρία Κολεόνι και η 38χρονη κόρη του Σίλβια, δικηγόρος στο επάγγελμα, φαίνεται να μοιράζονταν το ίδιο πάθος: την πολυτέλεια. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, είχαν οργώσει θάλασσες με πανάκριβα γιοτ και δεν δίσταζαν να δημοσιεύσουν στιγμιότυπα από τον χλιδάτο τρόπο ζωής τους στα social media.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Κώστας Δόξας πήγε να δείξει στον αέρα βίντεο της κόρης του να κλαίει, «μην το κάνεις» του φώναζε ο Λιάγκας (βίντεο)
- Τραγικό δυστύχημα στο Ελ. Βενιζέλος: 67χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της κατά την αποβίβαση
- ΥΠΕΞ: Αποφύγετε τις επισκέψεις σε Ισραήλ, Ιράν και Παλαιστινιακά εδάφη – Ανοίγουν καταφύγια στη Μπερ Σεβά, η Βρετανία απέσυρε τη διπλωματική της αποστολή από το Ιράν
- Έρχεται με νέα επιτυχία η Τίνα Μελά (video)
- «Η γη της ελιάς»: Η Δάφνη κι ο Παυλής τα ξαναβρίσκουν κι αποφασίζουν να γυρίσουν πίσω στην Κρήτη.
- Η Κομισιόν ανακοίνωσε την εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ – Mercosur παρά το «μπλόκο» του Ευρωκοινοβουλίου
- Δημογλίδου για τη 16χρονη Λόρα: Άγνωστοι ακόμη οι λόγοι που έφυγε από το σπίτι της
- Τιτανομαχίες στη φάση των 16 στο Champions League – Όλες οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook