Ο Ιταλός εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ της έκδοσης στο Βέλγιο της συζύγου του πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντζέρι, που φέρεται ως ο εγκέφαλος στο σκάνδαλο του Κατάρ.

Την έκδοση της 68χρονης συζύγου του Αντόνιο Παντζέρι, όπως και της 38χρονης κόρης του, έχουν ζητήσει οι βελγικές αρχές καθώς και οι δύο φέρονται να ήταν σε γνώση του σκανδάλου χρηματισμού Ευρωπαίων αξιωματούχων από το Κατάρ.

Μάλιστα τόσο η σύζυγος όσο και η κόρη του Αντόνιο Παντζέρι , κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι τους στην Ιταλία έξω από το Μπέργκαμο της βόρειας Ιταλίας, όπου βρέθηκαν 17.000 ευρώ, συνελήφθησαν και ετέθησαν σε κατ οίκον περιορισμό.

Αύριο θα εξεταστεί το αίτημα έκδοσης της κόρης του Παντζέρι , Σίλβια.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης πάντως της68χρονης Μαρία Κορλεόνι, συζύγου του Παντζέρι, αναμένεται να προσφύγουν κατά της απόφασης έκδοσης της.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Πάντζερι ίδρυσε την ΜΚΟ ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις Βρυξέλλες, Fight Impunity, και έκτοτε είναι πρόεδρος της. Μαζί του, κατηγορούμενος για το σκάνδαλο του Κατάρ είναι ο βοηθός του Φραντσεσκο Τζόρτζι και η σύντροφός του, Εύα Καϊλή.

Η σύζυγός του Παντζέρι Μαρία Κολεόνι και η 38χρονη κόρη του Σίλβια, δικηγόρος στο επάγγελμα, φαίνεται να μοιράζονταν το ίδιο πάθος: την πολυτέλεια. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, είχαν οργώσει θάλασσες με πανάκριβα γιοτ και δεν δίσταζαν να δημοσιεύσουν στιγμιότυπα από τον χλιδάτο τρόπο ζωής τους στα social media.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook