Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα από το RT που... απειλεί τους παγωμένους Ευρωπαίους ότι θ' αναγκαστούν να τρώνε τα κατοικίδιά τους το επόμενο έτος, αν συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία.

Το «χριστουγεννιάτικο μήνυμα», που μεταδόθηκε από το RT, κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κλείνει με ευχές προς τους Ευρωπαίους που λένε: «Χαρούμενα αντιρωσικά Χριστούγεννα» .

Όπως γράφει η dailymail ο Πούτιν κοροϊδεύει την Ευρώπη για τα Χριστούγεννα και τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν βίντεο προειδοποιώντας τους Ευρωπαίους ότι θα παγώσουν και θα περιοριστούν στο να φάνε τα κατοικίδια ζώα τους τον επόμενο χρόνο, εάν συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία .
Το βίντεο επικεντρώνεται σε μια οικογένεια που γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Silent Night» παίζει πάνω από τη διαφήμιση με συνοδεία πιάνου. Η μητέρα παίρνει τα χέρια της από τα μάτια της κόρης της για να αποκαλύψει ότι έχουν αγοράσει ένα χάμστερ, με μια κόκκινη κορδέλα δεμένη σε φιόγκο στο κεφάλι του.

Το κορίτσι δείχνει ευχαριστημένο και η οικογένεια αγκαλιάζεται. Στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη «Χριστούγεννα 2021» για να δείξει το χρονικό πλαίσιο. Στη συνέχεια, εμφανίζεται στο βίντεο το «Χριστούγεννα 2022» για να δείξει ότι έχει περάσει ένας χρόνος. Ο πατέρας τοποθετεί το κλουβί του χάμστερ στο τραπέζι. Στη συνέχεια το συνδέει με καλώδια και φαίνεται να τροφοδοτεί τα χριστουγεννιάτικα φώτα.
Καθώς το χάμστερ συνεχίζει να παράγει ηλεκτρισμό, η οικογένεια κάθεται σε ένα κατά τα άλλα σκοτεινά δωμάτια με χριστουγεννιάτικες μπλούζες. Στη συνέχεια, το βίντεο μεταφέρεται από τα Χριστούγεννα του 2022 στα Χριστούγεννα του 2023. Εξακολουθεί να μην υπάρχει φωτισμός στο σπίτι και τρώνε μια σούπα, ντυμένοι με παλτά και καπέλα. Ο άντρας τραβάει το παπιγιόν από το στόμα του. Η μητέρα στη συνέχεια βάζει το δάχτυλο στα χείλη της για να δείξει ότι δεν πρέπει να αφήσουν το παιδί τους να καταλάβει ότι είναι το χάμστερ που τρώνε. Τότε, ο πατέρας σπεύδει σε ένα άλλο δωμάτιο για να κάνει εμετό και η διαφήμιση τελειώνει με το μήνυμα: «Καλά αντιρωσικά Χριστούγεννα».

Σχολιάζοντας το βίντεο ο Igor Sushko, ένας πρώην οδηγός αγώνων που γεννήθηκε στην Ουκρανία, έγραψε στο Twitter: «Διαφημίσεις προπαγάνδας που βγαίνουν σε ρωσικά κανάλια που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο στην Ευρώπη για να ενσταλάξουν τον φόβο στους Ευρωπαίους μέσω της ενεργειακής τρομοκρατίας. «Το μήνυμα: Σε ένα χρόνο, οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να καταφύγουν στο να τρώνε τα δικά τους κατοικίδια, εκτός αν κατευνάσουν τον Πούτιν τώρα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook