Το νέο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare» που είναι η αυτοβιογραφία του θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου και ήδη από τις προδημοσιεύσεις και τις δηλώσεις έχει προκαλέσει τριγμούς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Στο νέο του βιβλίο ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την επίθεση που δέχτηκε από τον αδερφό του Γουίλιαμ  λίγο μετά το γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Στο βιβλίο, ο Χάρι περιγράφει την αντιπαράθεσή τους στο Λονδίνο το 2019, καθώς ο Γουίλιαμ αποκάλεσε τη Μέγκαν «δύσκολη» και «αγενή», ενώ ο Χάρι του απάντησε ότι είναι «παπαγάλος», που επαναλαμβάνει όλα διαβάζει στα ΜΜΕ για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Τα αίματα «άναψαν» και οι δυο άνδρες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, με αποτέλεσμα ο Χάρι να δεχθεί σωματική επίθεση από τον Ουίλιαμ. «Με άρπαξε από τον λαιμό και με πέταξε στο έδαφος. Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, το οποίο έσπασε και τα κομμάτια μου με τραυμάτισαν», όπως αναφέρεται στο βιβλίο. Σύμφωνα με το βιβλίο, ο δούκας του Σάσεξ, τον τραυμάτισε στην πλάτη.

«Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Με άρπαξε από τον λαιμό και με πέταξε στο έδαφος. Στάθηκα εκεί για μια στιγμή, ζαλισμένος, μετά σηκώθηκα και του είπα να βγει έξω», γράφει το βιβλίο.

Ο Γουίλιαμ έφυγε, υποστηρίζει ο Χάρι, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε δείχνοντας «μετανιωμένος και ζητώντας συγγνώμη». Όταν ο Ουίλιαμ έφυγε ξανά, γράφει ο αδελφός του, «γύρισε και είπε: Δεν χρειάζεται να το πεις στη Μεγκ αυτό».

Όταν η Μέγκαν παρατήρησε αργότερα «γρατζουνιές και μώλωπες» στην πλάτη του τότε ήταν που της μίλησε για την επίθεση. «Δεν εξεπλάγη και δεν θύμωσε τόσο πολύ. Ήταν τρομερά λυπημένη», είπε ο Χάρι για την αντίδραση της γυναίκας του και κάλεσε τον ψυχολόγο του.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο οποίος κατάφερε να αποκτήσει αντίγραφο πριν την κυκλοφορία του βιβλίου, ο τίτλος «Spare» προέρχεται από ένα παλιό ρητό στους βασιλικούς και αριστοκρατικούς κύκλους: ότι ο πρώτος γιος είναι κληρονόμος τίτλων, δύναμης και περιουσίας και ότι ο δεύτερος είναι εφεδρικός (spare), σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον πρωτότοκο.

Από τον Ιούνιο του 2021, όταν έγινε γνωστή η συμφωνία για την έκδοση του βιβλίου «Ο Εφεδρικός», δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Χάρι έλαβε ως προκαταβολή περίπου 20 εκατ. δολάρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook