Σοκάρουν τα βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 29χρονου Τάιρ Νίκολς στο Τενεσί από 5 αστυνομικούς με το θύμα να πεθαίνει τρεις ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό του

Οργή προκαλεί στις ΗΠΑ το περιεχόμενο των βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές του Μέμφις του Τενεσί των ΗΠΑ και καταγράφουν τον άγριο ξυλοδαρμό του αφροαμερικανού Τάιρ Νίκολς από αστυνομικούς, που κατέληξε στον θάνατό του.

Η αστυνομία του Μέμφις όπου σημειώθηκε ο δολοφονικός ξυλοδαρμός του Αφροααμερικανού Τάιρ Νίκολς στις 7 Ιανουαρίου, έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερα διαφορετικά βίντεο από όσα συνέβησαν με αφορμή έλεγχο στο όχημα του .

Ο 29χρονος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα άφησε την την τελευταία του πνοή τρεις ημέρες αργότερα .

Στα βίντεο φαίνεται ο Τάιρ Νίκολς να πέφτει στους έδαφος μετά τις κραυγές των αστυνομικών να βγει από το όχημα και τις απειλές ότι θα κάνουν χρήση taser. «Δεν έκανα τίποτα, το μόνο που θέλω είναι να πάω σπίτι μου» ακούγεται να λέει ο 29χρονος στους αστυνομικούς , επίσης Αφροαμερικανούς, με έναν εξ αυτών να ακούγεται να λέει «ελπίζω να τον τσακίσουν».

Στα βίντεο που ακόμα και η ίδια η αρχηγός της Αστυνομίας του Μέμφις χαρακτήρισε «απάνθρωπο» ακούγεται ένας αστυνομικός να φωνάζει στον Νίκολς «θα σε γ@@@με στο ξύλο».

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο ίδιος ο Νίκολς φώναζε «μαμά, μαμά» ενώ οι αστυνομικοί τον χτυπούσαν ανηλεώς.
Στα ιδιαιτέρως σκληρά πλάνα οι αστυνομικοί φαίνονται να χτυπούν επανειλημμένα στο κεφάλι με κλωτσιές τον Νίκολς ο οποίος είναι με χειροπέδες και δεν φαίνετα να επιχειρεί να αντισταθεί.

Άλλος αστυνομικός φαίνεται να χτυπάει τον 29χρονο με γκλοπ ενώ ακόμα και όταν ο Νίκολς σηκώθηκε όρθιος οι αστυνομικοί συνέχισαν να τον χτυπούν με γροθιές μέχρι που τελικά τον έσυραν μέσα σε ένα περιπολικό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook