Σοκ και δέος προκαλεί βίντεο από τα συντρίμμια πολυκατοικίας στη Συρία, όπου ένα εγκλωβισμένο αγόρι περιγράφει τον εφιάλτη που ζεί μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Ένα νεαρό αγόρι που έχει εγκλωβιστεί στα συντρίμμια πολυκατοικίας στη Συρία, περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί ενώ γύρω του ακούγονται και άλλες φωνές.

Νεαρό αγόρι βιντεοσκοπεί το σημείο που βρίσκεται εγκλωβισμένο, ενώ η πολυκατοικία στην οποία διαμένει έχει καταρρεύσει λόγω του σεισμού των 7,8 Ρίχτερ που χτύπησε την Τουρκία και τη Συρία.

Ο νεαρός ενημερώνει με βίντεο που ανήρτησε στα social media σε τι κατάσταση βρίσκεται, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να ανασυρθεί ζωντανός.

«Δεν ξέρω αν θα ζήσω ή θα πεθάνω. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό το συναίσθημα κάποιου που το περνά αυτό κάτω από τα συντρίμμια. Όπως βλέπετε είμαι κάτω από τα συντρίμμια. Υπάρχουν περισσότερες από δύο ή τέσσερις οικογένειες και οι γείτονές μας. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Κουνάει», είπε ο νεαρός.

Μάλιστα, την ώρα που πραγματοποιεί την βιντεοσκόπηση, ακούγονται και άλλες φωνές δίπλα του, πιθανότατα από άλλα μέλη της οικογένειάς του ή από γειτονικό διαμέρισμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook