Δάκρυα στα μάτια φέρνει το βίντεο με ένα εγκλωβισμένο αγοράκι στα συντρίμμια μιάς πολυκατοικατικίας που χαμογελά όταν οι διασώστες του δίνουν να πιεί λίγο νερό.

Εικόνες σαν κι αυτή του μικρού Μοχάμεντ, που διασώθηκε δίνουν μια ανάσα ελπίδας για χιλιάδες παιδιά που παραμένουν εγκλωβισμένα κάτω από τα ερείπια των πολυκατοικιών μετά τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε Τουρκία και Συρία με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες.
Το βίντεο με τους διασώστες που εντόπισαν ζωντανό τον Μοχάμεντ, το αγοράκι από τη Συρία κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί.
Ο μικρός Μοχάμεντ από τη Συρία παρέμεινε εγκλωβισμένος χωρίς φαγητό και νερό για πάνω από 40 ώρες στην πολυκατοικία που διέμενε στην Αντιόχεια της Τουρκίας. Εκεί, στα χαλάσματα της πολυκατοικίας οι διασώστες το εντόπισαν καλά στην υγεία του θαμμένο κάτω από μπάζα
Οι άνδρες το πλησίασαν και του έδωσαν λίγο νερό με το καπάκι μπουκαλιού. Το παιδάκι βγάζει τη γλωσσίτσα του και γλείφεται, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το χαμόγελό του μόλις καταφέρνει να πιει λίγες γουλιές νερό…
Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, αναπαρήγαγε το συγκινητικό βίντεο και γνωστοποίησε πως ο μικρός Μοχάμεντ απεγκλωβίστηκε με επιτυχία από τα ερείπια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook