Ζωντανή ανέσυραν οι άνδρες της ΕΜΑΚ την 20χρονη Αϊρίν από το Χατάι της Τουρκίας που ήταν θαμμένη στα συντρίμμια σε μεγάλο βάθος για 48 ώρες.

Οι διασώστες της 1ης ΕΜΑΚ που επιχειρούν στο Χατάι της Τουρκίας , έδωσαν μια σκληρή μάχη επί ώρες για να απεγκλωβίζουν την 20χρονη Αϊρίν από τα συντρίμια του κτιρίου που έμενε και κατέρρευσε με το σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

Οι διασώστες έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να απεγκλωβίσουν την 20χρονη, η οποία βρισκόταν κάτω από τα χαλάσματα για περισσότερες από 48 ώρες.

Πάνω από την Αϊρίν , είχαν πέσει μια μητέρα με το βρέφος της που έμεναν πάνω από τη νεαρή κοπέλα .
Οι Έλληνες πυροσβέστες άκουσαν τη φωνή της και ρίχτηκαν στον αγώνα για να φτάσουν κοντά της, καταφέρνοντας να πλησιάσουν στο σημείο που είναι παγιδευμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πυροσβεστικό Σώμα, η Αϊρίν βρισκόταν σε βάθος 10 με 15 μέτρα.

Οι διασώστες όταν την εντόπισαν προσπάθησαν να τη φτάσουν αλλά η προσπάθεια τους σκόνταφτε στους ισχυρούς μετασεισμούς που τους ανάγκαζαν να υποχωρήσουν.

Οι Έλληνες πυροβέστες όσο προσπαθούσαν να την ανεβάσουν στην επιφάνεια, της παρείχαν οξυγόνο και ό,τι άλλο χρειαζόταν, ενώ ταυτόχρονα της έδιναν κουράγιο.

Τα συντρίμμια και το σώμα της μητέρας που ήταν πάνω της είχε εγκλωβίσει το πόδι της και μάλιστα κάποια στιγμή νωρίτερα η 20χρονη Αϊρίν ζήτησε από τους διασώστες να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του ποδιού της, προκειμένου να την απεγκλωβίσουν.

Δυστυχώς η μητέρα με το βρέφος  δεν τα κατάφεραν και ανασύρθηκαν νεκροί σε αντίθεση με την 20χρον Αϊρίν.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του OPEN από τη στιγμή που βγάζουν την 20χρονη από τα ερείπια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook